Klantbeoordelingen
  • Klantbeoordelingen

    De tevredenheid van onze klanten vinden wij bij De Sleutelmaker Tilburg enorm belangrijk. Op deze pagina leest u verschillende klantbeoordelingen. We waarderen het wanneer u – nadat u van een van onze diensten gebruik heeft gemaakt – ook een beoordeling voor ons achter laat. Wanneer u uw gegevens invult en een korte review achterlaat zullen we deze op de website plaatsen. Wanneer u vragen heeft of ons direct iets wilt vertellen dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.





  • * Vereist

    Na een stroef begin (ik kwam om 17:05 met een kapotte Fiat sleutel terwijl open tot 17:30), waarschijnlijk door een mistverstand, toch super service. Het duurde wel even(door drukte), maar de service en prijs waren super! Hierdoor is het logisch dat hij het zo druk heeft. Topservice voor een goede prijs.

    Christian van Oort    juni 23, 2017    Tilburg   

    Na een gesprek met de dealer, omdat mijn sleutel niet meer werkte kreeg ik het advies dat ik een hele nieuwe sleutel moest laten inlezen ( heel duur) .
    Gebelt met de sleutel maker.nl en de beste man wist het probleem via de telefoon op te lossen, top.
    Nu rij ik binnenkort even langs om er een extra sleutel bij te laten maken.

    Michel Zuiddam    mei 23, 2017    Dordrecht   

    Oude Volvo S40 wil niet meer starten omdat de sleutel is versleten. (Bleek al een copie te zijn die slecht was nagemaakt) Ritje naar de sleutelmaker in Tilburg leverde een perfect functioneren sleutel op voor een zeer vriendelijke prijs.

    Wolter Brouwer    februari 20, 2017    Den Bosch   

    Sleutel werkte bijna niet meer op de start onderbreker van mijn Renault Kangoo
    Deze laten maken door de sleutelmaker.
    Nu werken alle twee de sleutels het weer.
    Dit enkele jaren geleden ook laten maken bij de Renault garage, en dit was erg duur.
    Nu voor enkele tientjes per sleutel geholpen.
    TOP TOP en nog eens TOP.

    Emile van Lieshout    februari 5, 2017    Veghel   

    ik had een gebroken Opel Zafira sleutel , dus naar de sleutelmaker in Tilburg. Ik dacht dat ik een compleet nieuwe sleutel nodig had, en dat dat wel wat zou gaan kosten. Maar wat bleek, hij zei je heb alleen het onderste gedeelte maar nodig , dus dat scheelde veel. De centrale vergrendeling deed het ook niet meer, maar door een contactje te solderen en een ander batterijtje erin te zetten deed die het ook weer. Ook vroeg hij zal ik ook naar die reserve sleutel even kijken en daar zat ook een contactje los en een andere batterij, en alles deed het weer en dat voor €27,00 terwijl ik dacht wel zeker €65,00 kwijt te zijn en dan zou de centrale vergrendeling het nog niet doen. Dus dankzij Erik zijn advies is mijn dag helemaal top. Dus als je met auto sleutel problemen zit of andere sleutels ga naar desleutelmaker.nl in Tilburg.

    marianne    januari 3, 2017    De Moer   

    Hoi Erik,
    Gistermiddag ben ik bij jou in de winkel geweest met 2 versleten sleutels met chip voor onze FIAT.
    Na 15 minuten wachten... klaar!
    Ik wou even laten weten dat alle sloten weer makkelijk te verdraaien zijn! Ook starten is geen probleem.
    Nogmaals bedankt !!

    Joop    december 31, 2016    Gemert   

    Snelle service van een echte vakman!
    Versleten en gebroken autosleutel toch na kunnen maken. En in tegenstelling tot vele concullega's in 1x goed. Top!!

    Bas    november 19, 2016    Tilburg   

    Een hele goede service tegen een acceptabele prijs. Betreft een klapsleutel van een Peugeot en meteen ook maar een reservesleutel laten maken. Binnenwerk van de klapsleutel omgezet in nieuwe klapsleutel en uitleg gekregen wat er kapot was bij oude sleutel en uitgelegd gekregen wat er allemaal moet gebeuren voordat sleutel weer werkt, zowel van afstand openen van auto als startonderbreker. Veel goedkoper dan nieuwe sleutel bij Peugeot. Beide sleutels ingeleerd en getest door Erik.Hij weet waar hij het over heeft en probeert mee te denken om een zo goedkope oplossing te bieden en dat is hem gelukt.

    Marc    november 13, 2016   

    All heel lang bezig geweest om mijn oude versleten autosleutels te laten maken bij de autodealer niet gelukt. Iedere keer lange verhaal over hoog kosten zelfs om de slot te vervangen en kom ik toevallig bij Autosleutelspecialist vriendelijke ontvangs en de probleem gelijk 5min.opgelost zelfs met nog rezerven sleutel met een nieuwe chip erin.
    Pettje af.
    Ik raad het aan iedereen

    Bekir    juni 4, 2016   

    Fantastisch geholpen door Erik vandaag. Officiële dealer vroeg 149,- euro voor nieuwe sleutel en dat duurde een paar dagen. De sleutelmaker had hem voor een paar tientjes en in 10 minuten klaar!

    Ruud    mei 19, 2016   

    Ben vanuit Rotterdam naar de sleutelspecialist in Tilburg gegaan en geen moment spijt gehad. Bij de dealer adviseerde ze mij om een nieuwe sleutel t.w.v. €150- te bestellen voor mijn Clio. "De Sleutelspecialist" wist mijn oude sleutel binnen 5 min voor een klein bedragje weer tot leven te wekken. Van het woord "specialist" is niks gelogen Top service!

    Mohamed el Mossaoui    april 2, 2016   

    De afstandbediening van onze Citroen was kapot, binnen een half uur, was deze op zeer nette wijze en voor een zeer acceptabele prijs , vernieuwd.
    Uitstekende vakmanschap, als de volgende keer wat meer persoonlijke i.p.v. zakelijk contact gerealiseerd wordt is het alles bij elkaar een topprestatie. en een aanbeveling waard.

    Denissen    maart 30, 2016   

    Ik wilde een extra autosleutel bijmaken voor mijn Ford Focus van 2002. Ik ben bij de Ford dealer geweest. Hij vroeg een heel groot bedrag voor (343,80 euro!) en ik moest de auto een halve dag laten staan! Ik heb ook bij sleutelmakers in de buurt (Tiel) naar gevraagd. Niet wijzer van geworden. Zij kunnen deze sleutels, niet bijmaken.
    Ik heb op Intenet ''DESLEUTELMAKER.NL'' gevonden en gebeld om meer info te vragen. De man dat ik aan de lijn kreeg, was zeer duidelijk en hulpzaam.
    Ik ben een week geleden bij zijn winkel geweest en een sleutel bijgemaakt.
    Wat een vakman! De zaak is klein maar zeer compleet uitgerust, ik heb minstens 5 sleutel apparatuur geteld en duizenden sleutels!
    Hij is zeer hulpzaam, heeft echt vakkennis, is mij ook duidelijk uitgelegd wat de (prijs en type) verschillen zijn en heeft, i.p.v een compleet nieuw sleutel te maken, bij mijn -tweede- oude autosleutel een nieuw gemaakt maar dezelfde chip gebruikt! Hij heeft op deze maneer, zeker meer als 40 euro minder geincaseerd. Hij kon, net zo goed, niets van zeggen, ik had het verschil niet kunnen weten! Vervolgens, heeft hij zelf de sleutel in mijn auto getest en bijgewerkt EN mij de gegevens van de chip en van de sleutel bijgeschreven en meegegeven, in het geval dat ik mijn sleutels in het Buitenland kwijt zou raken! Ook, gaf hij gratis advies aan mijn vriendin over haar huis sleutels (bijzonder geval) zonder te broberen om haar te overtuigen om nieuwe huissleutel(s) bij te maken!
    Al met al: Een top vakmens, heeft enorm kennis van zaken, is zeer behulpzaam en duidelijk in zijn uitleg, hij is geduldig, blijft kalm en verdiend, wat mij betreft, een zeer dikke pluim voor zijn werk en proffessionaliteit. Hij krijgt dan zeker van ons, veel reclame aan vrienden en kennissen!

    C. Pallas    maart 20, 2016   

    Sleutel smart defect.
    Snel en efficiënt gemaakt.
    Vriendelijke en goede service.

    Tom Anten    maart 3, 2016   

    keurig geholpen aan een nieuwe autosleutel

    P. Duppen    februari 4, 2016   

    Wat een snelle, vriendelijke en bovenal betaalbare service, een sleutel repareren binnen 5 minuten. Mocht er iemand problemen met zijn sleutels hebben, dan zal ik dit adres zeker doorgeven. bedankt

    Corné    januari 30, 2016   

    Een nieuwe sleutel zorgde ervoor dat auto weer open kon. Bij garage konden ze nieuwe sleutel maken maar dat was veel duurder. Nu alleen sleutel vervangen en niet de gehele afstandbediening. Was stuk goedkoper. De Sleutelmaker weet waar hij het over heeft, beter dan de garage. Hier wordt nog meegedacht met de klant voor goedkope oplossingen.

    Marc    januari 22, 2016   

    Super snelle en klantvriendelijke service. Een nieuwe sleutel én goed advies. Dank!

    Ank    januari 20, 2016