Klantbeoordelingen
 • Klantbeoordelingen

  De tevredenheid van onze klanten vinden wij bij De Sleutelmaker Tilburg enorm belangrijk. Op deze pagina leest u verschillende klantbeoordelingen. We waarderen het wanneer u – nadat u van een van onze diensten gebruik heeft gemaakt – ook een beoordeling voor ons achter laat. Wanneer u uw gegevens invult en een korte review achterlaat zullen we deze op de website plaatsen. Wanneer u vragen heeft of ons direct iets wilt vertellen dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.


 • * Vereist

  Goede service, een vakman die weet waar hij mee bezig is.
  Oude sleutel van Ford Transit werkte niet meer naar behoren.
  Deze specialist wist een kopie te maken van de huidige totaal versleten sleutel incl kopie van de chip.
  Alles werkt weer super en voor een nette prijs...
  Zeker een aanbeveling voor iedereen.

  Climate Point BV    februari 18, 2020   Best   

  Afstandbediening autosleutel van mijn KIA werkte niet meer. Bij de dealer vroegen ze een belachelijk bedrage. Via Google bij dit adres gekomen. Nu ben ik perfekt geholpen, goede service en mijn afstandbediening werkt perfekt! En dat voor een fractie van de prijs bij de dealer.

  Rob Stam    februari 4, 2020   Loon op zand   

  Via via hier terecht gekomen, en een snelle service voor een goede prijs.Mijn sleutel was afgebroken van sleutel met afstandsbediening.Kleine zaak met groot assortiment en vriendelijke man.
  Bedankt daarvoor👍🏻

  Petra van Noije    januari 21, 2020   Tilburg   

  Zaterdagmorgen mijn afstandsbediening laten maken en af laten stellen,via de wats ap een prijs afgesproken en uit eindelijk nog minder hoeven te betalen!
  Vind het een eerlijke en betrouwbare man die echt de tijd voor je neemt!
  Een echte aanrader
  Gr johan

  Johan van der avoird    november 30, 2019   Kaatsheuvel   

  Mijn reserve autosleutel met afstandbediening had ik verloren. Nieuwe sleute laten maken bij dealer duurde een paar weken met grote kans dat de vinder met mijn auto weg kon rijden.
  De Sleutelmaker.nl had gelukkig nog een sleutel liggen en kon ik een afspraak maken voor de volgende dag.
  Code van de auto is veranderd en alle 2 sleutels ingelezen en 2e sleutel gekopieerd. Alles duurde maar 20 minuten. Chapeau!!

  Bert    november 26, 2019   Breda   

  De Sleutelmaker is een 100% te vertrouwen zaak. Geen foefjes of sluwe trucs.
  Erik verstaat zijn vak en zal niet gauw iemand moeten teleurstellen. Autosleutels
  hebben geen geheimen voor hem. AANBEVOLEN!

  Frans Koot    november 5, 2019   Tilburg   

  Topservice
  En een zeer mooie zaak

  Appie    oktober 26, 2019   Tilburg   

  Mijn auto sleutel werkte niet meer, nu bleek mijn startonderbrekingschip los/kapot te zien. In één mum van tijd gemaakt voor 1 mooi prijsje. Top.

  Maikel    september 7, 2019   Loon op zand   

  Mijn auto sleutel werkte niet meer, nu bleek mijn startonderbrekingschip los/kapot te zien. In één mum van tijd gemaakt voor 1 mooi prijsje. Top.

  Maikel    september 7, 2019   Loon op zand   

  Na ruim 4 jaar problemen (openen en sluiten van de centrale vergrendeling) gehad te hebben met mijn sleutel (Citroen C4 Grand Picasso) en zelf al eens de behuizing vervangen, ben ik toch maar De Sleutelmaker te gaan. Hij was direct op de hoogte van het probleem en heeft de behuizing vervangen door een nieuwer type. Het probleem is direct opgelost. Ik ben zeer tevreden over de zorg en kunde van De Sleutelmaker.

  Guido Berendhuysen    augustus 22, 2019   Tilburg   

  Na ruim 4 jaar problemen (openen en sluiten van de centrale vergrendeling) gehad te hebben met mijn sleutel (Citroen C4 Grand Picasso) en zelf al eens de behuizing vervangen, ben ik toch maar De Sleutelmaker te gaan. Hij was direct op de hoogte van het probleem en heeft de behuizing vervangen door een nieuwer type. Het probleem is direct opgelost. Ik ben zeer tevreden over de zorg en kunde van De Sleutelmaker.

  Guido Berendhuysen    augustus 22, 2019   Tilburg   

  Snelle service
  Goed geholpen.
  Goede prijs.
  Vriendelijke man!

  Mohamed    augustus 1, 2019   Tilburg   

  Nadat mijn afstandsbediening van de auto het niet meer deed heb ik contact opgenomen met de sleutelmaker. Er werd mij toen aangeraden om de sleutel eerst te resetten, hierbij heb ik ook gelijk een stappenplan ontvangen om de reset uit te voeren. Na het doorlopen van de stappen werkte mijn sleutel weer naar behoren en dit was allemaal binnen 5 minuten opgelost. Bedankt voor jullie eerlijke en goede hulp!

  Sil    december 3, 2018   Stramproy   

  De vorige eigenaar van mijn auto had de sleutel bij elkaar gehouden met secondelijm. Een batterij vervangen betekende het hete apparaat slopen. Gelukkig kon de sleutelmaker een nieuwe sleutel met alarm programmeren. En dat voor een fractie van wat een dealer vraagt.

  Eelco    juli 6, 2018   VLIJMEN   

  De afstandsbediening van onze Mazda werkte niet meer, de dealer had ons al geadviseerd een nieuwe aan te schaffen. Toch maar eerst even langs de auto-sleutelspecialist. Het bleek een kleinigheid te zijn die vakkundig werd gemaakt en nog helemaal GRATIS ook, hij wilde er niets voor hebben. Zeldzaam in deze tijd. Hartelijk dank en een gouden waardering waard!
  Karin en Jan

  Karin en Jan    maart 10, 2018   Esbeek   

  Maakt allerlei sleutels ook voor auto en garage. Ook afstandbediening en Vlotte service. Vakwerk.

  Hennie    november 13, 2017   Poppel   

  Wilde een 2de sleutel laten maken, loop hier naar binnen en binnen 10 minuten had ik een nieuwe sleutel voor 1/4 van de prijs die ik elders tegen kwam. Zeker aan te raden

  Laura    augustus 29, 2017   Frankrijk   

  sleutel van ford k a slijtage..van mossel vroeg 300 euro ..en hier 1/6e van de prijs..en alles werkt perfect ..helemaal happy dus!!!! 👌

  An    juli 12, 2017   tilburg   

  Net geweest voor een afgebroken autosleutel, binnen 10 minuutjes weer buiten met een nieuwe autosleutel! Snelle service voor een nette prijs!

  Ashley    juli 4, 2017   Tilburg   

  Vandaag langs geweest voor een reserve sleutel
  Super service en binnen paar minuten was het al klaar. Kortom mijn ervaring zeer positief.
  Aanrader voor iedereen!!!!!

  Fabiana    juli 3, 2017  

  Na een stroef begin (ik kwam om 17:05 met een kapotte Fiat sleutel terwijl open tot 17:30), waarschijnlijk door een mistverstand, toch super service. Het duurde wel even(door drukte), maar de service en prijs waren super! Hierdoor is het logisch dat hij het zo druk heeft. Topservice voor een goede prijs.

  Christian van Oort    juni 23, 2017   Tilburg   

  Na een gesprek met de dealer, omdat mijn sleutel niet meer werkte kreeg ik het advies dat ik een hele nieuwe sleutel moest laten inlezen ( heel duur) .
  Gebelt met de sleutel maker.nl en de beste man wist het probleem via de telefoon op te lossen, top.
  Nu rij ik binnenkort even langs om er een extra sleutel bij te laten maken.

  Michel Zuiddam    mei 23, 2017   Dordrecht   

  Oude Volvo S40 wil niet meer starten omdat de sleutel is versleten. (Bleek al een copie te zijn die slecht was nagemaakt) Ritje naar de sleutelmaker in Tilburg leverde een perfect functioneren sleutel op voor een zeer vriendelijke prijs.

  Wolter Brouwer    februari 20, 2017   Den Bosch   

  Sleutel werkte bijna niet meer op de start onderbreker van mijn Renault Kangoo
  Deze laten maken door de sleutelmaker.
  Nu werken alle twee de sleutels het weer.
  Dit enkele jaren geleden ook laten maken bij de Renault garage, en dit was erg duur.
  Nu voor enkele tientjes per sleutel geholpen.
  TOP TOP en nog eens TOP.

  Emile van Lieshout    februari 5, 2017   Veghel   

  ik had een gebroken Opel Zafira sleutel , dus naar de sleutelmaker in Tilburg. Ik dacht dat ik een compleet nieuwe sleutel nodig had, en dat dat wel wat zou gaan kosten. Maar wat bleek, hij zei je heb alleen het onderste gedeelte maar nodig , dus dat scheelde veel. De centrale vergrendeling deed het ook niet meer, maar door een contactje te solderen en een ander batterijtje erin te zetten deed die het ook weer. Ook vroeg hij zal ik ook naar die reserve sleutel even kijken en daar zat ook een contactje los en een andere batterij, en alles deed het weer en dat voor €27,00 terwijl ik dacht wel zeker €65,00 kwijt te zijn en dan zou de centrale vergrendeling het nog niet doen. Dus dankzij Erik zijn advies is mijn dag helemaal top. Dus als je met auto sleutel problemen zit of andere sleutels ga naar desleutelmaker.nl in Tilburg.

  marianne    januari 3, 2017   De Moer   

  Hoi Erik,
  Gistermiddag ben ik bij jou in de winkel geweest met 2 versleten sleutels met chip voor onze FIAT.
  Na 15 minuten wachten... klaar!
  Ik wou even laten weten dat alle sloten weer makkelijk te verdraaien zijn! Ook starten is geen probleem.
  Nogmaals bedankt !!

  Joop    december 31, 2016   Gemert   

  Snelle service van een echte vakman!
  Versleten en gebroken autosleutel toch na kunnen maken. En in tegenstelling tot vele concullega's in 1x goed. Top!!

  Bas    november 19, 2016   Tilburg   

  Een hele goede service tegen een acceptabele prijs. Betreft een klapsleutel van een Peugeot en meteen ook maar een reservesleutel laten maken. Binnenwerk van de klapsleutel omgezet in nieuwe klapsleutel en uitleg gekregen wat er kapot was bij oude sleutel en uitgelegd gekregen wat er allemaal moet gebeuren voordat sleutel weer werkt, zowel van afstand openen van auto als startonderbreker. Veel goedkoper dan nieuwe sleutel bij Peugeot. Beide sleutels ingeleerd en getest door Erik.Hij weet waar hij het over heeft en probeert mee te denken om een zo goedkope oplossing te bieden en dat is hem gelukt.

  Marc    november 13, 2016  

  All heel lang bezig geweest om mijn oude versleten autosleutels te laten maken bij de autodealer niet gelukt. Iedere keer lange verhaal over hoog kosten zelfs om de slot te vervangen en kom ik toevallig bij Autosleutelspecialist vriendelijke ontvangs en de probleem gelijk 5min.opgelost zelfs met nog rezerven sleutel met een nieuwe chip erin.
  Pettje af.
  Ik raad het aan iedereen

  Bekir    juni 4, 2016  

  Fantastisch geholpen door Erik vandaag. Officiële dealer vroeg 149,- euro voor nieuwe sleutel en dat duurde een paar dagen. De sleutelmaker had hem voor een paar tientjes en in 10 minuten klaar!

  Ruud    mei 19, 2016  

  Ben vanuit Rotterdam naar de sleutelspecialist in Tilburg gegaan en geen moment spijt gehad. Bij de dealer adviseerde ze mij om een nieuwe sleutel t.w.v. €150- te bestellen voor mijn Clio. "De Sleutelspecialist" wist mijn oude sleutel binnen 5 min voor een klein bedragje weer tot leven te wekken. Van het woord "specialist" is niks gelogen Top service!

  Mohamed el Mossaoui    april 2, 2016  

  De afstandbediening van onze Citroen was kapot, binnen een half uur, was deze op zeer nette wijze en voor een zeer acceptabele prijs , vernieuwd.
  Uitstekende vakmanschap, als de volgende keer wat meer persoonlijke i.p.v. zakelijk contact gerealiseerd wordt is het alles bij elkaar een topprestatie. en een aanbeveling waard.

  Denissen    maart 30, 2016  

  Ik wilde een extra autosleutel bijmaken voor mijn Ford Focus van 2002. Ik ben bij de Ford dealer geweest. Hij vroeg een heel groot bedrag voor (343,80 euro!) en ik moest de auto een halve dag laten staan! Ik heb ook bij sleutelmakers in de buurt (Tiel) naar gevraagd. Niet wijzer van geworden. Zij kunnen deze sleutels, niet bijmaken.
  Ik heb op Intenet ''DESLEUTELMAKER.NL'' gevonden en gebeld om meer info te vragen. De man dat ik aan de lijn kreeg, was zeer duidelijk en hulpzaam.
  Ik ben een week geleden bij zijn winkel geweest en een sleutel bijgemaakt.
  Wat een vakman! De zaak is klein maar zeer compleet uitgerust, ik heb minstens 5 sleutel apparatuur geteld en duizenden sleutels!
  Hij is zeer hulpzaam, heeft echt vakkennis, is mij ook duidelijk uitgelegd wat de (prijs en type) verschillen zijn en heeft, i.p.v een compleet nieuw sleutel te maken, bij mijn -tweede- oude autosleutel een nieuw gemaakt maar dezelfde chip gebruikt! Hij heeft op deze maneer, zeker meer als 40 euro minder geincaseerd. Hij kon, net zo goed, niets van zeggen, ik had het verschil niet kunnen weten! Vervolgens, heeft hij zelf de sleutel in mijn auto getest en bijgewerkt EN mij de gegevens van de chip en van de sleutel bijgeschreven en meegegeven, in het geval dat ik mijn sleutels in het Buitenland kwijt zou raken! Ook, gaf hij gratis advies aan mijn vriendin over haar huis sleutels (bijzonder geval) zonder te broberen om haar te overtuigen om nieuwe huissleutel(s) bij te maken!
  Al met al: Een top vakmens, heeft enorm kennis van zaken, is zeer behulpzaam en duidelijk in zijn uitleg, hij is geduldig, blijft kalm en verdiend, wat mij betreft, een zeer dikke pluim voor zijn werk en proffessionaliteit. Hij krijgt dan zeker van ons, veel reclame aan vrienden en kennissen!

  C. Pallas    maart 20, 2016  

  Sleutel smart defect.
  Snel en efficiënt gemaakt.
  Vriendelijke en goede service.

  Tom Anten    maart 3, 2016  

  keurig geholpen aan een nieuwe autosleutel

  P. Duppen    februari 4, 2016  

  Wat een snelle, vriendelijke en bovenal betaalbare service, een sleutel repareren binnen 5 minuten. Mocht er iemand problemen met zijn sleutels hebben, dan zal ik dit adres zeker doorgeven. bedankt

  Corné    januari 30, 2016  

  Een nieuwe sleutel zorgde ervoor dat auto weer open kon. Bij garage konden ze nieuwe sleutel maken maar dat was veel duurder. Nu alleen sleutel vervangen en niet de gehele afstandbediening. Was stuk goedkoper. De Sleutelmaker weet waar hij het over heeft, beter dan de garage. Hier wordt nog meegedacht met de klant voor goedkope oplossingen.

  Marc    januari 22, 2016  

  Super snelle en klantvriendelijke service. Een nieuwe sleutel én goed advies. Dank!

  Ank    januari 20, 2016