Alle autosleutels kwijt?

Als u alle autosleutels kwijt bent, dan kan De Sleutelmaker Tilburg u in veel gevallen weer aan een nieuwe sleutel helpen.

Een nieuwe sleutel maken kan op de volgende manieren: u heeft een duidelijke foto van de sleutel, u vraagt bij de merkdealer het sleutelnummer (en evt. de programmeercode) van de auto op, of we maken een sleutel via een van de deursloten van de auto. Dit altijd na vooraf overleg met ons te hebben gepleegd.

WhatsApp ons een foto van beide zijden van het kentekenbewijs (of bij de papieren versie alleen het deel, waarop het chassisnummer (vin) staat) en vermeld daarbij, dat u alle sleutels van uw auto verloren bent, of u komt met de vermelde documenten naar onze winkel.

Is de auto ouder dan 1995, dan zit er (meestal) geen chip voor de startblokkering in de sleutel en kunnen wij in veel gevallen via een deurslot weer een nieuwe sleutel maken. Ook als u een foto van uw (verloren) sleutel heeft, ook dan is het in veel gevallen mogelijk om via die foto een nieuwe sleutels te maken, want wij beschikken over speciale computergestuurde sleutelfreesmachines met speciale software.

Contactgegevens.

Tongerlose Hoefstraat 77-10 5046NE, Tilburg (volg borden bedrijventerrein Tegro).

Whatsapp uw vraag (alleen berichten) +31(0)6 29 79 82 08

of bel 0134562273, we nemen de telefoon alleen op als we geopend zijn en er geen klanten in de winkel aanwezig zijn.

Terug naar overzicht.

Alle antwoorden