Een autosleutel laten bijmaken?

Autosleutel bijmaken

Wij hebben voor bijna alle auto’s, zowel jonger als ouder dan 1995 een sleutel op voorraad, en kunnen u dus snel helpen met het bijmaken van een autosleutel. Informeer altijd even via WhatsApp om zeker te zijn dat dit ook geldt voor uw sleutel, zo hoeft u niet onnodig op en neer te rijden. Stuur eventueel een foto van uw sleutel mee zodat beter beeld hebben bij de sleutel. Sleutels met afstandsbediening zijn maar voor een aantal automerken en modellen beschikbaar (o.a. niet voor Mercedes, BMW en Smart).

Autosleutel kopiëren

Is uw autosleutel kapot, heeft u geen reservesleutel of wilt u er nog ééntje extra? Met onze machine’s slijpen wij in een handomdraai een nieuwe autosleutel voor u, in veel gevalllen kunt u gewoon in de winkel wachten terwijl wij aan de slag gaan. Voor een aantal automerken kunnen wij ook de autosleutels met transponder (afstandsbediening) maken. Informeer via WhatsApp om te kijken of wij ook u sleutel kunnen maken.

Autosleutel verloren

Bent u één van uw sleutels verloren? Geen probleem, neem u andere sleutel dan mee en we helpen u graag verder. Bent u al uw sleutels kwijt? Dan kunnen wij u nogsteeds verder helpen, neem direct contact op of lees meer informatie over wat te doen als uw sleutels kwijt zijn.

autosleutel op dashboard - autosleutel bijmaken

Expert op het gebied van autosleutels en motorsleutels

De Sleutelmaker Tilburg is expert op het gebied van autosleutels en motorsleutels.  We beschikken over de juiste deskundigheid en apparatuur om uw sleutel na te maken. Meestal kunnen wij de werkzaamheden verrichten terwijl u wacht. Meer informatie over onze service op het gebied van autosleutels en motorsleutels is te vinden op deze pagina. Voor vragen en werkzaamheden op het gebied van andere sleutels zoals kluissleutels of kastsleutels kunt u ook bij De Sleutelmaker Tilburg terecht, meer informatie daarover vindt u op de pagina sleutelservice.

 

AUTOSLEUTEL AANVRAGEN

U kunt contact met ons opnemen voor het opvragen van informatie en/of prijzen voor het laten maken van een nieuwe autosleutel of het repareren daarvan. Wij werken niet meer met een contactformulier. U kunt ons bereiken door een whatsappbericht te sturen.

 

Contactgegevens.

Tongerlose Hoefstraat 77-10 5046NE, Tilburg (volg borden bedrijventerrein Tegro).

Whatsapp uw vraag (alleen berichten) +31(0)6 29 79 82 08

of bel 0134562273, we nemen de telefoon alleen op als we geopend zijn en er geen klanten in de winkel aanwezig zijn.

Terug naar overzicht.

Alle antwoorden