Kunnen wij uw autosleutel bijmaken?

Autosleutel bijmaken

Via de onderstaande tool ziet u op eenvoudige wijze of wij uw autosleutel kunnen bijmaken. Dit doet u door allereerst het automerk te selecteren, vervolgens het type en tenslotte het bouwjaar aan te geven van uw voertuig.

Informeer altijd via WhatsApp naar de beschikbaarheid van de betreffende sleutel. Stuur eventueel een foto van uw sleutel mee. Sleutels met afstandsbediening zijn maar voor een aantal automerken en modellen beschikbaar (o.a. niet voor Mercedes, BMW en Smart)

Zoeksysteem

Voer het merk van uw voertuig in, vervolgens het type van uw voertuig en tenslotte uit welk jaar het voertuig komt. Het zoeksysteem zal aangeven of wij uw sleutel kunnen bijmaken. De informatie in het zoeksysteem betreft alleen gewone autosleutels met een chip en geen autosleutels met afstandsbediening.

autosleutel maken

Expert op het gebied van autosleutels en motorsleutels

De Sleutelmaker Tilburg is expert op het gebied van autosleutels en motorsleutels.  We beschikken over de juiste deskundigheid en apparatuur om uw sleutel na te maken. Meestal kunnen wij de werkzaamheden verrichten terwijl u wacht. Meer informatie over onze service op het gebied van autosleutels en motorsleutels is te vinden op deze pagina. Voor vragen en werkzaamheden op het gebied van andere sleutels zoals kluissleutels of kastsleutels kunt u ook bij De Sleutelmaker Tilburg terecht, meer informatie daarover vindt u op de pagina sleutelservice.

 

AUTOSLEUTEL AANVRAGEN

U kunt contact met ons opnemen voor het opvragen van informatie en/of prijzen voor het laten maken van een nieuwe autosleutel of het repareren daarvan. Wij werken niet meer met een contactformulier. U kunt ons bereiken door een whatsappbericht te sturen.

 

Contactgegevens.

Tongerlose Hoefstraat 77-10 5046NE, Tilburg (volg borden bedrijventerrein Tegro).

Whatsapp uw vraag (alleen berichten) +31(0)6 29 79 82 08

of bel 0134562273, we nemen de telefoon alleen op als we geopend zijn en er geen klanten in de winkel aanwezig zijn.

Terug naar overzicht.

Alle antwoorden