Autosleutel batterij

Autosleutel batterij vervangen - de sleutelmaker Tilburg

Uw autosleutel batterij vervangen

Is uw autosleutel batterij aan vervanging toe? Merkt u dat uw autosleutel afstandsbediening niet altijd meer even goed reageert? Dat betekent vaak dat de batterij van uw autosleutel bijna leeg is. Het is dan verstandig om de batterij van uw autosleutel snel te vervangen voor een nieuw exemplaar, zodat u weer gemakkelijk vanaf afstand uw auto van het slot kunt halen.

Uitgebreid assortiment aan sleutels

De Sleutelmaker heeft een uitgebreid assortiment aan batterijen voor sleutels met afstandsbediening. Wij kunnen de batterij testen en indien nodig ook een nieuwe batterij in de sleutel plaatsen. Op die manier bent u snel geholpen en is uw sleutel weer werkzaam.

Autosleutelspecialist

De Sleutelmaker Tilburg is autosleutelspecialist en helpt u graag met al uw vragen en wensen rondom autosleutels. We kunnen sleutels bijmaken, repareren en programmeren. Meer informatie over autosleutels en motorsleutels treft u op onze autosleutelpagina.

Nieuwe behuizing nodig?

Naast de batterij van uw sleutel vervangen kunnen we u ook helpen met een nieuwe sleutelbehuizing.  Autosleutel covers beschermen de autosleutel namelijk niet altijd even goed. De siliconen rubber gemaakte hoesjes vergaan na loop van tijd, een autosleutel cover is daarom beter om de batterij te beschermen. De Sleutelmaker kan voor bijna alle automerken een nieuwe behuizing regelen zodat ie snel weer over een gave sleutel beschikt. Meer informatie over nieuwe behuizingen en/of covers? De Sleutelmaker Tilburg adviseert u graag!

Contactgegevens.

Tongerlose Hoefstraat 77-10 5046NE, Tilburg (volg borden bedrijventerrein Tegro).

Whatsapp uw vraag (alleen berichten) +31(0)6 29 79 82 08

of bel 0134562273, we nemen de telefoon alleen op als we geopend zijn en er geen klanten in de winkel aanwezig zijn.

Terug naar overzicht.

Alle antwoorden