Autosleutel afstandsbediening

autosleutels afstandsbediening bijmaken

Kapotte autosleutels met afstandsbediening?

Een afstandsbediening om uw auto te openen of juist op slot te doen maakt het leven een heel stuk makkelijker. Sterker nog: het is de norm geworden. Helaas gaat een autosleutel met afstandsbediening nog wel eens kapot. Geen zorgen, de Sleutelmaker Tilburg is specialist op het gebied van autosleutels en maakt voor u de autosleutels met afstandsbediening. 

Autosleutel met afstandsbediening reparatie

Werkt uw autosleutel met afstandsbediening niet meer? Of is de behuizing van de autosleutel met afstandsbediening kapot? Er zijn verschillende mogelijkheden waardoor de afstandsbediening van uw autosleutel niet meer werkt, dit kan komen door waterschade of simpelweg slijtage/veroudering. Problemen die wij vaker tegenkomen wat betreft autosleutels met afstandsbediening zijn vaak dat hij soms niet, maar soms ook weer wel werkt. Soms wordt het bereik steeds kleiner tot hij stopt met werken. In de meeste gevallen is het probleem van de kapotte afstandsbediening op te lossen door er simpelweg een nieuwe behuizing op te zetten. Wij slijpen uw autosleutel en kunnen de transponder en afstandsbediening voor u inleren. Op deze manier kunt u weer gemakkelijk op weg.

Wij hebben professionele apparatuur en veel ervaring met het repareren en dupliceren van autosleutels waardoor wij u in de meeste gevallen kunnen helpen met uw sleutelprobleem. Is de printplaat van uw autosleutel het probleem, dan kunnen wij deze opsturen naar een goede en gespecialiseerde reparateur voor auto afstandsbedieningen.

AUTOSLEUTEL BIJMAKEN MET AFSTANDSBEDIENING

Een autosleutel met afstandsbediening bijmaken is natuurlijk ook mogelijk. De Sleutelmaker Tilburg heeft computergestuurde sleutelfrees machines, waarmee we weer een hele nieuwe sleutel kunnen maken. Echter, wanneer uw autosleutel kapot is, is een nieuwe laten maken niet de oplossing. Wanneer u een kopie laat maken heeft als nadeel, dat u alle slijtage van de sleutel die u als voorbeeld hebt, meeneemt in de nieuwe sleutel, zodat deze dan nog steeds niet goed werkt

 

Autosleutel dupliceren

Op onze website ziet u of wij uw autosleutel kunnen dupliceren. Via de speciale tool ziet u van welke merken auto’s de sleutel te kopiëren is, in andere gevallen kunnen wij u ook helpen met het oplossen van uw sleutelprobleem.

Contactgegevens.

Tongerlose Hoefstraat 77-10 5046NE, Tilburg (volg borden bedrijventerrein Tegro).

Whatsapp uw vraag (alleen berichten) +31(0)6 29 79 82 08

of bel 0134562273, we nemen de telefoon alleen op als we geopend zijn en er geen klanten in de winkel aanwezig zijn.

Terug naar overzicht.

Alle antwoorden