Autosleutels en motorsleutels

Auto- en motorsleutels zijn vaak complexe sleutels. De Sleutelmaker beschikt over de deskundigheid en de juiste machines en programmeer apparatuur om uw sleutel na te maken. Ook als u alleen maar een beschadigde sleutel of zelfs een foto heeft, maakt De Sleutelmaker een nieuwe sleutel en wordt indien nodig de chip of printplaat van de afstandsbediening overgeplaatst in een nieuwe sleutel. Ook kan De Sleutelmaker voor veel automerken nieuwe (originele) transpondersleutels en afstandsbedieningen in de auto programmeren.

Opmerking: u moet in veel gevallen met uw auto naar onze winkel moet komen, i.v.m. het programmeren/inleren van de nieuwe sleutel(s). Het is daarom handig om ons vooraf even te bellen, mailen of WhatsAppen om te kijken wat er mogelijk is. U kunt daarmee voorkomen dat u voor niets komt.

 

Sleutels van alle bouwjaren

De Sleutelmaker maakt auto- en motorsleutels van alle bouwjaren, dus ook voor oltimers en voor auto’s van GM die voorzien zijn van het VATS systeem, zelfs als u uw sleutel(s) beschadigd of verloren bent. 

Autosleutel bestellen op kenteken en legitimatie

Wilt u een autosleutel laten bijmaken voor een auto jonger dan bouwjaar 1995, dan is het verplicht een legitimatiebewijs en kentekenbewijs deel (1 en 1B) of de nieuwe kentekenkaart van het voertuig bij te hebben, mits de auto voorzien is van een startblokkering. Dit geldt ook voor motor- of bromfietssloten.

Hiermee kunnen wij voorkomen dat er zonder uw toestemming sleutels worden gemaakt. De achternaam op het kentekenbewijs moet gelijk zijn aan de naam op uw legitimatiebewijs.

Autosleutel bestellen - kenteken - legitimatie

RDW-bedrijfspas

Bij garagebedrijven is het overleggen van een RDW-bedrijfspas verplicht. Bedrijven die een auto- of vrachtautosleutel willen laten maken, moeten naast het kentekenbewijs ook een toestemmingsformulier meegeven aan de persoon die de sleutel namens het bedrijf laat maken. Die persoon moet tevens een identiteitsbewijs kunnen tonen.

Computergestuurde sleutelmachines

De Sleutelmaker beschikt over verschillende computergestuurde sleutelmachines, waarmee vrijwel elk sleutelprobleem kan worden opgelost, meestal klaar terwijl u wacht.

Wij maken vrijwel alle sleutels via computergestuurde sleutelmachines. Dat is veel nauwkeuriger dan het maken van een kopie. Heeft u een dakdrager, dakkoffer, fietsenrek of afneembare trekhaak en u heeft geen sleutels meer? Wij kunnen in de meeste gevallen via het sleutelnummer (wat op het slotje staat vermeld) nieuwe sleutels maken.

Kunnen wij uw autosleutel maken?

Ga naar de pagina autosleutel bijmaken om te bekijken of wij uw sleutel kunnen dupliceren.

Op deze pagina kunt u het merk van uw auto, het type auto en ten slotte uit wel jaar de auto komt invoeren. In de resultaten kunt u zien of wij uw sleutel kunnen bijmaken. Het zoeksysteem betreft alleen gewone autosleutels (met chip), geen autosleutels met afstandsbediening.

Contactgegevens.

Tongerlose Hoefstraat 77-10 5046NE, Tilburg (volg borden bedrijventerrein Tegro).

Whatsapp uw vraag (alleen berichten) +31(0)6 29 79 82 08

of bel 0134562273, we nemen de telefoon alleen op als we geopend zijn en er geen klanten in de winkel aanwezig zijn.

Terug naar overzicht.

Alle antwoorden

Vragen?

Wanneer u vragen heeft, dan kunt u deze sturen via Whatsapp.

Let op:

– Heeft u een Mercedes (personenauto) die jonger is dan 1995, dan kunnen wij geen nieuwe sleutels maken (kijk daarvoor ook bij ´vraag en antwoord`). Nieuwe sleutels van deze automerken besteld u bij de dealer. Dit geldt o.a. ook voor een aantal modellen van BMW, Smart en Volvo. Het is in veel gevallen wel mogelijk om onderdelen zoals behuizingen, schakelaars op de printplaat en sleutelbaard te vervangen. Informeer naar de mogelijkheden.

– Op het internet zijn (klap)sleutel sets en lege afstandsbediening behuizingen te koop, waarvan de baard van de sleutel niet door ons gefreesd worden. De reden is dat veel van deze sleutels van slechte kwaliteit zijn. De sleutels zijn veelal te hard van materiaal, waardoor de frezen van de machines te snel bot worden of zelfs breken. Wij kunnen niet aan de sleutel zien, van welke kwaliteit materiaal deze gemaakt zijn. Wij hebben zelf voor de meeste automerken de behuizingen en de bijbehorende sleutelbaard in huis.