Autosleutels en motorsleutels

Auto- en motorsleutels zijn vaak complexe sleutels. De Sleutelmaker beschikt over de deskundigheid en de juiste machines en programmeer apparatuur om uw sleutel na te maken. Ook als u alleen maar een beschadigde sleutel of zelfs een foto heeft, maakt De Sleutelmaker een nieuwe sleutel en wordt indien nodig de chip of printplaat van de afstandsbediening overgeplaatst in een nieuwe sleutel. Ook kan De Sleutelmaker voor veel automerken nieuwe (originele) transpondersleutels en afstandsbedieningen in de auto programmeren.

Sleutels van alle bouwjaren

De Sleutelmaker maakt auto- en motorsleutels van alle bouwjaren, dus ook voor oltimers en voor auto’s van GM die voorzien zijn van het VATS systeem, zelfs als u uw sleutel(s) beschadigd of verloren bent. Opmerking: u moet in veel gevallen met uw auto naar onze winkel moet komen, i.v.m. het programmeren/inleren van de nieuwe sleutel(s).
Het is daarom handig om ons vooraf even te bellen, mailen of WhatsAppen om te kijken wat er mogelijk is. U kunt daarmee voorkomen dat u voor niets komt.

Legitimatiebewijs en ID verplicht

De Sleutelmaker beschikt over verschillende computergestuurde sleutelmachines, waarmee vrijwel elk sleutel probleem kan worden opgelost, meestal klaar terwijl u wacht. Bij het maken van sleutels voor voertuigen jonger dan bouwjaar 1995 waarin een startblokkering zit en bij het maken van sleutels voor een auto-  motor- of bromfietsslot is het overleggen van uw legitimatiebewijs en het kentekenbewijs deel (1 en 1B) of de nieuwe Kentekenkaart van het voertuig verplicht. Hiermee kunnen wij voorkomen dat er zonder uw toestemming sleutels worden gemaakt. De achternaam op het kentekenbewijs moet gelijk zijn als de naam op uw legitimatiebewijs. Bij garagebedrijven is het overleggen van een RDW bedrijfspas verplicht en bij bedrijven die een auto/vrachtwagen sleutel willen laten maken, moet er naast het Kentekenbewijs ook een toestemmingsformulier worden meegegeven aan de persoon die ze namens dat bedrijf wil laten maken. Die persoon moet tevens een id bewijs kunnen tonen.

Computergestuurde sleutelmachines

Wij maken vrijwel alle sleutels via computergestuurde sleutelmachines. Dat is veel nauwkeuriger dan het maken van een kopie. Heeft u een dakdrager, dakkoffer, fietsenrek of afneembare trekhaak en u heeft geen sleutels meer? Wij kunnen in de meeste gevallen via het sleutelnummer (wat op het slotje staat vermeld) nieuwe sleutels maken.

Kunnen wij uw autosleutel maken?

Via onze website kunt u gemakkelijk checken of uw autosleutel gedupliceerd kan worden. Ga naar de pagina sleutel dupliceren om te bekijken of wij uw sleutel kunnen dupliceren.

Vragen?

Wanneer u vragen heeft, dan kunt u deze appen naar (+31)(0)6 29 79 82 08.

Let op:

– Heeft u een Mercedes (personenauto) die jonger is dan 1995, dan kunnen wij geen nieuwe sleutels maken (kijk daarvoor ook bij ´vraag en antwoord`). Nieuwe sleutels van deze automerken besteld u bij de dealer. Dit geld o.a. ook voor een aantal modellen van BMW, Smart en Volvo. Het is in veel gevallen wel mogelijk om onderdelen zoals behuizingen, schakelaars op de printplaat en sleutelbaard te vervangen. Informeer naar de mogelijkheden.

– Op het internet zijn (klap)sleutel sets en lege afstandsbediening behuizingen te koop, waarvan de baard van de sleutel niet door ons gefreesd worden. De reden is dat veel van deze sleutels van slechte kwaliteit zijn. De sleutels zijn veelal te hard van materiaal, waardoor de frezen van de machines te snel bot worden of zelfs breken. Wij kunnen niet aan de sleutel zien, van welke kwaliteit materiaal deze gemaakt zijn. Wij hebben zelf voor de meeste automerken de behuizingen en de bijbehorende sleutelbaard in huis.

Contactgegevens.

Tongerlose Hoefstraat 77-10 5046NE, Tilburg (tegenover de Tegro). Whatsapp uw vraag +31(0)6 29 79 82 08

of bel 0134562273, we nemen de telefoon alleen op als we geen klanten aan het helpen zijn.

Terug naar overzicht.

Alle antwoorden