Huissleutel bij laten maken

Huissleutel bij laten maken

Een extra huissleutel nodig voor uw huis? De Sleutelmaker Tilburg is sleutelspecialist en kan uw huissleutel dupliceren. Met onze specialistische kennis en geavanceerde apparatuur kunnen we de meeste sleutels maken terwijl u wacht. Op die manier heeft u binnen een korte tijd een extra sleutel voor uw woning of bedrijf.

Sleutelservice: extra huissleutel bij laten maken

Middels onze sleutelservice bieden wij u de mogelijkheid uw sleutels te dupliceren. De meeste sleutels zijn snel gedupliceerd. Het kan echter ook voorkomen dat uw sleutel is gekoppeld aan bijvoorbeeld een certificaat. In dat geval hebben we ook het certificaat nodig om de betreffende sleutel te kunnen bestellen. De Sleutelmaker Tilburg is op de hoogte welke certificaat sleutels wel en niet gemaakt mogen worden. In veel gevallen kan het certificaat namelijk vervallen zijn. Stuur ons via WhatsApp (06 29 79 82 08) een duidelijke foto van beide zijden van uw sleutel, zodat we kunnen zien of de sleutel ook zonder certificaat te maken is, of u komt met de sleutel naar onze winkel.

Geen huissleutel meer?

Wanneer u al uw huissleutels kwijt bent is het meestal niet mogelijk om een nieuwe sleutel te maken. Staat er een nummer op de originele sleutel, dan is de kans aanwezig dat het wel lukt. In dat geval dat er geen sleutel of sleutelnummer aanwezig is, dient er een nieuw slot in uw woning te worden gemaakt. De Sleutelmaker Tilburg kan aangeven hoe u dat zelf kunt doen, of anders kan hij u doorverwijzen naar betrouwbare collega’s in de regio. Pas op met het bellen van bedrijven uit De Telefoongids en internet waar geen adres in de advertentie staat vermeld. Veelal betaald u daar veel te veel om een slot of cilinder te vervangen. Zoek altijd een bedrijf die een fysieke winkel heeft (het liefst een die u kent).

De Sleutelmaker Tilburg, de (auto)sleutelspecialist

De Sleutelmaker Tilburg is autosleutelspecialist. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met bijna iedere sleutelvraag. Wanneer u vragen heeft is het verstandig eerst te kijken op de veelgestelde vragen pagina. Wellicht vindt u hier direct het antwoord op uw vraag. Wanneer u andere vragen heeft kunt u contact met ons opnemen via Whatsapp: (+31)(0)6 29 79 82 08.

Contactgegevens.

Tongerlose Hoefstraat 77-10 5046NE, Tilburg (tegenover de Tegro). Whatsapp uw vraag +31(0)6 29 79 82 08

of bel 0134562273, we nemen de telefoon alleen op als we geen klanten aan het helpen zijn.

Terug naar overzicht.

Alle antwoorden