Mercedes Autosleutel

Is uw Mercedes autosleutel stuk of wilt u uw autosleutel laten dupliceren? De Sleutelmaker Tilburg is gespecialiseerd in autosleutels en helpt u graag met uw specifieke autosleutelvraag.

Bijmaken van Mercedes autosleutel

Wilt u een extra autosleutel voor uw Mercedes? Dat kan, in veel gevallen kan De Sleutelmaker Tilburg uw autosleutel dupliceren. Met ons geavanceerde sleutelmachines en jarenlange ervaring op het gebied van autosleutels zijn de meeste sleutels van Mercedes auto’s te dupliceren. Zo kunt u een extra sleutel apart houden of bijvoorbeeld aan uw partner geven.

Belangrijk bij het bijmaken van Mercedes sleutels

Belangrijk is dat, wanneer wij uw autosleutel dupliceren, de reeds bestaande sleutel werkend is. Dit betekent dat de auto ermee gestart moet kunnen worden. We kunnen vrijwel alle modellen vanaf bouwjaar 2000 tot en met 2015 maken. De sleutels maken we alleen op afspraak, in de regel op werkdagen na 15 uur en op zaterdag rond 12.30u – 13.00u.

Het programmeren duurt meestal een half uur, maar kan tot 1 uur uitlopen. U moet aantonen dat het uw auto is, d.m.v. het tonen van een id bewijs en het kentekenbewijs. De afspraak kan gemaakt worden in de winkel, telefonisch of via WhatsApp. Onze prijs is zeer scherp t.o.v. die van de Mercedes dealer.

Mercedes sleutel met afstandsbediening

Een autosleutel van Mercedes met afstandsbediening kunt u ook laten repareren bij De Sleutelmaker Tilburg. Zo checken we wat er met de betreffende autosleutel aan de hand is en bekijken we of we hier een oplossing voor kunnen vinden.

Mercedes Autosleutel

De Sleutelmaker Tilburg: de autosleutelspecialist

De Sleutelmaker Tilburg is specialist op het gebied van autosleutels. Wij kunnen u helpen met uiteenlopende vragen over sleutels- en autosleutels. Bekijk onze homepagina voor de meest gestelde vragen, staat uw vraag en niet bij? Neem dan contact met ons op via Whatsapp (+31)(0)6 29 79 82 08) zodat we uw specifieke vraag kunnen beantwoorden.

 

Contactgegevens.

Tongerlose Hoefstraat 77-10 5046NE, Tilburg (volg borden bedrijventerrein Tegro).

Whatsapp uw vraag (alleen berichten) +31(0)6 29 79 82 08

of bel 0134562273, we nemen de telefoon alleen op als we geopend zijn en er geen klanten in de winkel aanwezig zijn.

Terug naar overzicht.

Alle antwoorden