Sleutelservice

Sleutel laten bijmaken

Sleutels voor toegangsdeuren, een kluis, bureau of kast, fiets of bromfiets raken soms kwijt, beschadigd of breken af. Dan is het prettig te weten dat er sleutelspecialisten zijn die u snel weer voorzien van een nieuwe sleutel. Onze sleutelservice beschikt niet alleen over de meest geavanceerde sleutelmachines, maar vooral ook over deskundigheid. We hebben een zéér uitgebreide collectie (cilinder)sleuteltypes en -merken die door de De Sleutelmaker Tilburg op maat gemaakt kunnen worden.

Op de hoogte van de regelgeving.

Sommige sleutels kunnen niet simpel worden gekopieerd. Deze sleutels moeten aan de hand van een nummer of type worden gemaakt of met een certificaat worden besteld. Een sleutel is soms gekoppeld aan een certificaat, dat in het bezit is van een persoon die bevoegd is kopieën te laten maken.

De Sleutelmaker Tilburg is goed op de hoogte van de verschillende typen sleutels en de bijbehorende regelgeving en kan in vrijwel alle gevallen uw sleutelprobleem oplossen.
Na tien tot vijftien jaar zijn veel certificaat-gebonden sleutels vrij na te maken, omdat het certificaat meestal vervalt na die periode.

More than secure - De Sleutelmaker Tilburg

Neem contact op

Wanneer u vragen heeft kunt u het beste contact met ons opnemen door te appen: (+31)(0)5 29 79 82 08. Wij helpen u graag.

Contactgegevens.

Tongerlose Hoefstraat 77-10 5046NE, Tilburg (volg borden bedrijventerrein Tegro).

Whatsapp uw vraag (alleen berichten) +31(0)6 29 79 82 08

of bel 0134562273, we nemen de telefoon alleen op als we geopend zijn en er geen klanten in de winkel aanwezig zijn.

Terug naar overzicht.

Alle antwoorden