Oldtimer sleutels

Bent u trotse bezitter van een oldtimer? Een oldtimer is doorgaans een klassiek voertuig waarvan het betreffende model dat u bezit een langere tijd niet meer geproduceerd wordt. Die periode hoort dan meer dan 25 jaar te zijn. Het is belangrijk te weten of je auto daadwerkelijk een oldtimer is. Immers, het heeft invloed op de wegenbelasting. Daarnaast kan het lastig zijn bepaalde onderdelen te laten vervangen. De Sleutelmaker Tilburg kan u helpen met het dupliceren of laten maken van uw oldtimer autosleutels.

Oldtimer autosleutels op voorraad

De Sleutelmaker Tilburg bezit een grote hoeveelheid aan oldtimer autosleutels van alle bouwjaren. Via het sleutelnummer kunnen wij in veel gevallen een nieuwe sleutel voor u maken. Op die manier kunt u weer vlot op pad in uw klassieke voertuig. Whatsapp ons voor meer informatie.

Sleutels maken via het slot

Om een nieuwe sleutel te maken voor uw oldtimer is het belangrijk een sleutelnummer te hebben. Deze staat vaak op het slot ingeslagen. Hiermee kunnen wij een geschikte sleutel dupliceren. Mocht u deze niet hebben dan is het voor ons mogelijk een sleutel te maken via de binnenzijde van het slotje. Dit is meestal alleen mogelijk wanneer het slot demontabel is (meestal niet mogelijk bij contactsloten).

Neem contact met ons op voor meer informatie

De Sleutelmaker Tilburg is dé autosleutelspecialist. Wij kunnen u voorzien van deskundig advies. Met onze professionele apparatuur kunnen wij de meeste sleutelvragen voor u beantwoorden.

Oldtimer autosleutels

 

 

Contactgegevens.

Tongerlose Hoefstraat 77-10 5046NE, Tilburg (volg borden bedrijventerrein Tegro).

Whatsapp uw vraag (alleen berichten) +31(0)6 29 79 82 08

of bel 0134562273, we nemen de telefoon alleen op als we geopend zijn en er geen klanten in de winkel aanwezig zijn.

Terug naar overzicht.

Alle antwoorden