Autosleutel cover

Autosleutel covers zien er leuk uit maar zijn niet direct goed voor de bescherming van uw autosleutel. De betreffende covers zijn tegenwoordig te koop in verschillende vormen en kleuren en zijn daarmee vooral een mode-item. Veel van deze siliconen rubber gemaakte hoesjes vergaan naar verloop van tijd. In plaats van het gebruik van autosleutel covers is het daarom beter een degelijke autosleutel behuizing te hebben.

NIEUWE AUTOSLEUTEL BEHUIZING

Op zoek naar een meer professionele oplossing voor uw sleutel? Een oplossing die bovendien de sleutel beter beschermt? Kies dan voor nieuwe autosleutel behuizing. De Sleutelmaker Tilburg helpt u graag met het regelen van een nieuwe autosleutel behuizing. 

Het is mogelijk dat na een tijdje de behuizing van uw autosleutel er niet meer goed uitziet of de drukknoppen of startonderbreker niet meer werkzaam zijn.

Voor bijna alle automerken kunnen wij een nieuwe behuizing regelen en deze voor uw in orde maken zodat u snel weer over een gave sleutel beschikt. De Sleutelmaker Tilburg adviseert u graag, neem contact op voor meer informatie.

NAAST SLEUTELBEHUIZING OOK EEN BATTERIJSERVICE

Naast een nieuwe sleutelbehuizing kunnen wij u ook helpen met het vervangen van de batterij van uw afstandsbediening. Wanneer een batterij leeg regelen wij de vervanging voor u middels onze batterijservice. Op deze manier heeft u snel weer een werkzame autosleutel en kunt u uw auto weer open maken.

VRIJBLIJVEND ADVIES

Wij adviseren u graag over autosleutelbehuizing en andere sleutel-gerelateerde zaken. De Sleutelmaker regelt nieuwe behuizingen voor bijna alle merken zoals Audi, Citroën, Ford, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Volkswagen. De Sleutelmaker Tilburg is dé autosleutelspecialist uit Tilburg en omstreken. Met onze geavanceerde apparatuur en deskundigheid kunnen we vrijwel ieder sleutel en autosleutelprobleem oplossen, ook nog eens tegen concurrerende prijzen.

Contactgegevens.

Tongerlose Hoefstraat 77-10 5046NE, Tilburg (volg borden bedrijventerrein Tegro).

Whatsapp uw vraag (alleen berichten) +31(0)6 29 79 82 08

of bel 0134562273, we nemen de telefoon alleen op als we geopend zijn en er geen klanten in de winkel aanwezig zijn.

Terug naar overzicht.

Alle antwoorden