De Sleutelmaker Tilburg tijdens Covid-19

18 december 2020

De Sleutelmaker Tilburg is ook tijdens de Coronacrisis – en de op 14 december aangekondigde lockdown – gewoon geopend.

Wel reparaties, geen losse verkoop

Tijdens de lockdown van 15 december 2020 tot en met 19 januari 2021 zijn wij gewoon geopend. Als winkel voor reparatie en onderhoud kunt u bij ons terecht voor het laten repareren en vervangen van autosleutels. Wij mogen ook nieuwe autosleutels maken, repareren en programmeren en ook andere sleutels maken, zoals huis- en fietssleutels. Ook kunnen we de batterijen van uw autosleutels vervangen en cilinders en sloten verkopen. Overige producten mogen wij op dit moment niet verkopen.

Verder hebben we een aantal maatregelen genomen om de verspreiding van het virus te beperken en te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid:

Één klant tegelijkertijd in onze winkel

Vanwege de corona-maatregelen is het op dit moment toegestaan om maar één klant tegelijkertijd in de winkel te helpen. Dit betekent dus dat u soms buiten zult moeten wachten. Zeker met de herfst in aantocht is het daarom verstandig een paraplu mee te nemen zodat u droog kunt wachten. We willen u ook vragen met maximaal twee personen uit een huishouden onze winkel te betreden.

Afstand houden, ook bij werkzaamheden in uw auto

We houden 1,5 meter afstand tot elkaar in onze winkel. Dit betekent ook dat, wanneer we voor specifieke werkzaamheden bij of in uw auto moeten zijn, we deze regel handhaven. Samen zorgen we ervoor dat we veilig werken én u op een goede manier kunnen blijven helpen.

Is het druk in de winkel?

Onze openingstijden zijn tijdens de coronacrisis ongewijzigd. U kunt vooraf eenvoudig bekijken of het druk is in onze winkel. Op de homepagina van onze website vindt u de druktemeter. Hier ziet u of het op een bepaald tijdstip gemiddeld druk of rustig is in en bij onze winkel.

 

Terug naar blogoverzicht