Gemakkelijk en snel je sleutel laten kopiëren

06 juni 2023
Maak gemakkelijk en snel een foto van je sleutel om deze te laten kopiëren

Je hebt een extra sleutel nodig, maar geen tijd om langs de slotenmaker te gaan. Wat nu? Het is belangrijk om een betrouwbare en ervaren sleutelmaker te kiezen om ervoor te zorgen dat de kopie van goede kwaliteit is. Bij de Sleutelmaker Tilburg heb je alleen je telefoon nodig om een sleutel te laten kopiëren

Extra sleutel nodig? Maak een foto!

Wat moet je doen? Het enige wat je nodig hebt is een telefoon met een scherpe camera. Hoe meer detail hoe beter het is! Maak een duidelijke foto van de sleutel, zodat alle details van de sleutel goed zichtbaar zijn. Het is handig om de sleutel op een vlakke ondergrond te leggen om de foto te maken. Zorg ervoor dat de foto alle noodzakelijke details van de sleutel weergeeft, inclusief de vorm, grootte, dikte en inkepingen van de tanden.

Een goede kopie van een sleutel laten maken 

Als je alle stappen hebt doorlopen dan kun je de foto doorsturen naar ons! Je krijgt dan een prijsopgave en een levertijd. Als de foto van slechte kwaliteit is of niet de benodigde details weergeeft, kan het zijn dat de sleutelmaker geen goede kopie kan maken.  Dan kan het zijn dat ondanks de foto’s de slotenmaker toch eerst de sleutel moet inspecteren om een kopie te maken. Het is goed om daar rekening mee te houden, maar over het algemeen gaat dit vrij gemakkelijk en vlot. 

Laat je sleutel dupliceren

Houd er rekening mee dat sommige sleutels, zoals beveiliging sleutels en gepatenteerde sleutels, moeilijker te kopiëren zijn en dat niet alle sleutelmakers in staat zijn om deze sleutels te dupliceren. Het is daarom belangrijk om vooraf hiernaar te informeren of de betreffende sleutel gekopieerd kan worden. Neem vrijblijvend contact op met De Sleutelmaker Tilburg via Whatsapp +31(0)6 297 982 08 of bel naar 013 456 22 73. 

Terug naar blogoverzicht