Kapotte autosleutel, afstandsbediening of behuizing

Is de behuizing van uw autosleutel kapot, dan kan De Sleutelmaker Tilburg deze (in de meeste gevallen) weer klaar terwijl je wacht repareren.

SLEUTEL PROBLEEM (mechanisch):

In de meeste gevallen is slijtage van de sleutel de oorzaak dat het slot niet goed meer werkt. De Sleutelmaker Tilburg heeft computergestuurde sleutelfrees machines, waarmee we weer een hele nieuwe sleutel kunnen maken. Een kopie maken heeft als nadeel, dat je alle slijtage van de sleutel die je als voorbeeld hebt, meeneemt in de nieuwe sleutel, zodat deze dan nog steeds niet goed werkt

Via speciale software, kunnen wij van vrijwel alle automerken het sleutelnummer achterhalen en met dat nummer vervolgens technisch een geheel nieuwe sleutel maken. Dit sleutelnummer kunnen we opzoeken, als u over een sleutel beschikt. In sommige gevallen kan de sleutel zo slecht zijn, dat we u verzoeken om het sleutelnummer bij de merkdealer op te gaan vragen. Lukt dat niet, dan is er in een aantal gevallen de mogelijkheid, om via een slot een nieuwe sleutel te maken.

AFSTANDSBEDIENING

Als uw afstandsbediening het niet doet, dan kunnen wij deze in veel gevallen weer repareren. Is het een printplaat probleem, dan kunnen wij deze opsturen naar een hele goede gespecialiseerde reparateur voor auto afstandsbedieningen.

Wilt u meer informatie? Bezoek ons dan in de winkel, of stuur ons een WhatsApp naar (+31)(0)6 29 79 82 08. Vermeld daarbij het merk, type en bouwjaar van de auto en voeg een foto van uw sleutel toe. Wij kunnen dan aangeven wat er mogelijk is en wat het zou kosten om het probleem op te lossen.

Contactgegevens.

Tongerlose Hoefstraat 77-10 5046NE, Tilburg (tegenover de Tegro). Whatsapp uw vraag +31(0)6 29 79 82 08

of bel 0134562273, we nemen de telefoon alleen op als we geen klanten aan het helpen zijn.

Terug naar overzicht.

Alle antwoorden