Met deze tips raak je nooit meer je sleutels kwijt

13 december 2017
autosleutels verloren

Dingen kwijtraken, het gebeurt ons allemaal wel eens. Spullen die men het meest kwijt raakt zijn portemonnees, telefoons, pasjes en natuurlijk sleutels. Je sleutel of autosleutel kwijtraken is een vervelende situatie. Je gebruikt een sleutel immers dagelijks en vaak ook meerdere keren per dag. Je woning of auto niet meer in kunnen komen door het verliezen van je sleutels voorkom je natuurlijk liever.

In dit blogartikel geven we je tips om te voorkomen dat je jouw sleutels kwijt raakt. Mocht het toch al gebeurt zijn dan helpt De Sleutelmaker je graag verder. De Sleutelmaker Tilburg heeft diverse maten sleutelkastjes op voorraad.

Sleutelkastje voor al je sleutels

Wanneer je ervoor zorgt dat je jouw sleutels altijd op dezelfde plek bewaart voorkomt dit dat je de sleutels kwijt kan raken. Het klinkt natuurlijk heel simpel maar je dient toch even de discipline te hebben de sleutels altijd op de betreffende plek te bewaren. Een sleutelkastje kan je helpen bij het creëren van een goede plek om de sleutels te bewaren. Je hebt sleutelkastjes in alle soorten en maten, op die manier is er altijd een sleutelkastje dat bij de inrichting past van jouw woning. Natuurlijk kun je het kastje ook gewoon in je meterkast of op een andere onopvallende plek in je huis ophangen.

Gebruik een sleutelhanger

Hoogstwaarschijnlijk heb je meer dan één sleutel. Het is daarom handig om al deze sleutels te bundelen middels een sleutelhanger. Op deze manier loop je niet het risico dat je verschillende sleutels verliest en hou je alles netjes bij elkaar. Een optie is om de sleutelhanger vast te maken aan bijvoorbeeld je kleding.

Hightech: Bluetooth sleuteltracker

Een mogelijkheid om, wanneer je jouw sleutels toch kwijt bent, deze gemakkelijk terug te vinden is door gebruik te maken van een technische oplossing. Er bestaan tegenwoordig verschillende sleutelhangers met een bluetooth verbinding: de zogenaamde sleuteltracker of bluetooth keyfinder. Middels een app op je mobiele telefoon kun je ervoor zorgen dat je het signaal van de sleutelhanger opvangt en op die manier weet waar je sleutels gebleven zijn. Op deze website vind je meer informatie over deze bluetooth sleuteltrackers.

Toch je sleutel of autosleutel kwijtgeraakt?

Mocht je toch je sleutels of autosleutels zijn kwijtgeraakt dan kan De Sleutelmaker Tilburg in veel gevallen een nieuwe sleutel voor je maken. Meer informatie over het maken van autosleutels is te vinden op deze pagina. Bent u een gewone huissleutel of andere sleutel kwijt en wilt u deze laten maken? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie. Wanneer je daadwerkelijk al je huissleutels kwijt bent moet de cilinder van je slot worden vervangen.

Terug naar blogoverzicht