Nieuwe autosleutel met afstandsbediening

U wilt een (extra) sleutel met afstandsbediening laten maken, dan bent u bij De Sleutelmaker Tilburg aan het juiste adres. Voor heel veel automodellen vanaf bouwjaar 2004 (soms ook oudere modellen), kunnen wij een sleutel met afstandsbediening maken en programmeren.

Neem dan wel de auto en alle sleutels ervan mee. En heeft u een kapotte sleutel, neem die dan ook mee.Wij maken de nieuwe sleutel dan klaar terwijl je wacht en een afspraak maken is niet nodig.

Voor vrijwel alle auto’s, ook ouder dan 1995, hebben wij de sleutels op voorraad en maken we deze klaar terwijl je wacht.

Is uw autosleutel is gestolen, dan kunnen wij die sleutel in de meeste gevallen uit het computersysteem van de auto verwijderen, zodat deze niet meer is te gebruiken.

Voor sommige auto’s zijn alleen gewone sleutels met chip t.b.v. de startblokkering te maken, waarvoor voor een aantal auto’s geld, dat deze alleen maar met afstandsbediening leverbaar zijn.

Voor meer informatie neem,  contact met ons op!

Contactgegevens.

Tongerlose Hoefstraat 77-10 5046NE, Tilburg (volg borden bedrijventerrein Tegro).

Whatsapp uw vraag (alleen berichten) +31(0)6 29 79 82 08

of bel 0134562273, we nemen de telefoon alleen op als we geopend zijn en er geen klanten in de winkel aanwezig zijn.

Terug naar overzicht.

Alle antwoorden

Auto ouder dan 1995

Heeft u een oudere auto dan 1995, een oldtimer of een motorfiets? Dan kunnen wij deze sleutels maken. Vanaf eind 1994 zijn autofabrikanten stapsgewijs startblokkeringen in de auto gaan inbouwen, die vanaf 1997 verplicht ingebouwd moeten zijn. Meestal werkt de startblokkering d.m.v. de chip in de sleutel en soms koos de autofabrikant voor een andere systeem, zoals een afstandsbediening of toetsenbord met pincode in de auto.

Auto jonger dan 1995

Is uw auto jonger dan 1995, neem dan ook de auto en uw legitimatiebewijs en kentekenbewijs mee (zodat we kunnen zien dat u de eigenaar bent). Gewone sleutels met chip kunnen wij uit voorraad leveren en hoeven niet te worden besteld.

Heeft u nog vragen, stuur ons dan bij voorkeur een WhatsApp bericht  (alleen voor berichten).

Afspraak maken is niet nodig

Wij maken de sleutels klaar terwijl je wacht en een afspraak maken is niet nodig. Neem contact met ons op, voor meer informatie (bij voorkeur via WhatsApp)

 Twijfelt u of uw auto een alarmsysteem heeft?

“In veel gevallen mag uw auto geen alarmsysteem hebben, als u een gewone sleutel met chip laat maken. Twijfelt u of uw auto een alarmsysteem heeft, test dat dan als volgt: Sluit de auto af met de afstandsbediening en wacht een paar minuten. Open de auto met de sleutel (niet op de knopjes drukken). Gebeurt er niets en kunt u de auto starten, dan heeft uw auto geen alarm. Gaat er wel een alarm af, stop de sleutel dan in het contactslot en probeer de auto te starten. Start de auto (en gaat het alarm uit, of na een halve minuut uit), dan kunt u de sleutel wel laten maken en de sleutel als reserve (nood)sleutel gebruiken.”

Computergestuurd een autosleutel maken

De Sleutelmaker Tilburg maakt de meeste autosleutels computergestuurd, want dat is namelijk veel nauwkeuriger dan het maken van een kopie. Indien nodig kunnen wij zelfs via een foto weer een nieuwe sleutel maken, want wij beschikken over computergestuurde sleutelfreesmachines en speciale software.

Tip:

Maak een goede scherpe foto van beide zijden van uw sleutel (het deel wat in het contactslot gaat). Bij verlies of beschadiging, kunnen wij dan in veel gevallen weer snel voor u een nieuwe sleutel maken.