Autosleutel maken zonder afstandsbediening?

(u kunt hiervoor geen afspraak maken):

De Sleutelmaker Tilburg maakt voor vrijwel alle auto’s een nieuwe sleutel.

Vanaf eind 1994 zijn autofabrikanten stapsgewijs startblokkeringen in de auto gaan inbouwen, die vanaf 1997 verplicht ingebouwd moeten zijn, meestal werkt de startblokkering d.m.v. de chip in de sleutel en soms koos de autofabrikant voor een andere systeem, zoals een afstandsbediening, of toetsenbord met pincode in de auto.

Wij kunnen voor vrijwel alle bouwjaren een extra sleutel maken voor uw auto (en ook motorfiets), waar een chip in zit, of voorzien is van het wat oudere GM VATS systeem. Heeft u een oudere auto dan 1995, een oldtimer, of motorfiets, ook dan kunnen wij deze sleutels maken.

Wij maken de sleutels klaar terwijl je wacht en een afspraak maken is niet nodig. Is uw auto jonger dan 1995, neem dan ook de auto en uw legitimatiebewijs en kentekenbewijs mee (zodat we kunnen zien dat u de eigenaar bent). Gewone sleutels met chip kunnen wij uit voorraad leveren en hoeven niet te worden besteld.

Heeft u nog vragen, stuur ons dan bij voorkeur een WhatsApp bericht +31(0)6 29 79 82 08  (u kunt naar dit nummer niet bellen).

Kijk hieronder of wij uw autosleutel kunnen maken (vanaf bouwjaar 1995).

Extra informatie: voor sommige auto’s zijn alleen gewone sleutels met chip t.b.v. de startblokkering te maken, waarvoor voor een aantal auto’s geld, dat deze alleen maar met afstandsbediening leverbaar zijn.

Neem contact met ons op, voor meer informatie (bij voorkeur via WhatsApp)

 

“In veel gevallen mag uw auto geen alarmsysteem hebben, als u een gewone sleutel met chip laat maken. Twijfelt u of uw auto een alarmsysteem heeft, test dat dan als volgt: Sluit de auto af met de afstandsbediening en wacht een paar minuten. Open de auto met de sleutel (niet op de knopjes drukken). Gebeurt er niets en kunt u de auto starten, dan heeft uw auto geen alarm. Gaat er wel een alarm af, stop de sleutel dan in het contactslot en probeer de auto te starten. Start de auto (en gaat het alarm uit, of na een halve minuut uit), dan kunt u de sleutel wel laten maken en de sleutel als reserve (nood)sleutel gebruiken.”

De Sleutelmaker Tilburg, maakt de meeste autosleutels computergestuurd, want dat is namelijk veel nauwkeuriger, dan het maken van een kopie.

 

Contactgegevens.

Tongerlose Hoefstraat 77-10 5046NE, Tilburg (tegenover de Tegro). Whatsapp uw vraag +31(0)6 29 79 82 08

of bel 0134562273, we nemen de telefoon alleen op als we geen klanten aan het helpen zijn.

Terug naar overzicht.

Alle antwoorden

Indien nodig kunnen wij zelfs via een foto weer een nieuwe sleutel maken, want wij beschikken over computergestuurde sleutelfreesmachines en speciale software.

Tip: maak een goede scherpe foto van beide zijden van uw sleutel (het deel wat in het contactslot gaat). Bij verlies of beschadiging, kunnen wij dan in veel gevallen weer snel voor u een nieuwe sleutel maken.

Het tonen van het kentekenbewijs en uw legitimatiebewijs is verplicht, als u bij ons een sleutel (met afstandsbediening wilt laten maken), als de auto jonger is dan 1995 (de achternaam op beide documenten moet hetzelfde zijn).