Autosleutel maken zonder afstandsbediening?

Autosleutel maken zonder afstandsbediening?

(u kunt hiervoor geen afspraak maken):

De Sleutelmaker Tilburg maakt voor vrijwel alle auto’s een nieuwe sleutel.

Vanaf eind 1994 zijn autofabrikanten stapsgewijs startblokkeringen in de auto gaan inbouwen, die vanaf 1997 verplicht ingebouwd moeten zijn, meestal werkt de startblokkering d.m.v. de chip in de sleutel en soms koos de autofabrikant voor een andere systeem, zoals een afstandsbediening, of toetsenbord met pincode in de auto.

Wij kunnen voor vrijwel alle bouwjaren (ook ouder dan 1995 en oltimers), een extra sleutel voor uw auto maken, waar een chip in zit.  S.v.p. eerst even bellen of stuur uw vraag via Whatsapp (dit heeft onze voorkeur): +31(0)6 29 79 82 08

Kijk hieronder of wij uw sleutel kunnen maken (alleen auto’s jonger dan 1995)

“In veel gevallen mag uw auto geen alarmsysteem hebben, als u een gewone sleutel met chip laat maken. Twijfelt u of uw auto een alarmsysteem heeft, test dat dan als volgt: Sluit de auto af met de afstandsbediening en wacht een paar minuten. Open de auto met de sleutel (niet op de knopjes drukken). Gebeurt er niets en kunt u de auto starten, dan heeft uw auto geen alarm. Gaat er wel een alarm af, stop de sleutel dan in het contactslot en probeer de auto te starten. Start de auto (en gaat het alarm uit, of na een halve minuut uit), dan kunt u de sleutel wel laten maken en de sleutel als reserve (nood)sleutel gebruiken.”

Is uw auto ouder is dan 1995, of al een oldtimer, ook dan hebben wij een groot assortiment aan sleutels voor vrijwel alle auto modellen en bouwjaren. Ook voor het VATS systeem van GM, kunnen wij de sleutels leveren.

De Sleutelmaker Tilburg, maakt de meeste autosleutels computergestuurd, want dat is namelijk veel nauwkeuriger, dan het maken van een kopie.

 

Contactgegevens.

Tongerlose Hoefstraat 77-10 5046NE, Tilburg (tegenover de Tegro). Whatsapp uw vraag +31(0)6 29 79 82 08

of bel 0134562273, we nemen de telefoon alleen op als we geen klanten aan het helpen zijn.

Terug naar overzicht.

Alle antwoorden

Indien nodig kunnen wij zelfs via een foto weer een nieuwe sleutel maken, want wij beschikken over computergestuurde sleutelfreesmachines en speciale software.

Tip: maak een goede scherpe foto van beide zijden van uw sleutel (het deel wat in het contactslot gaat). Bij verlies of beschadiging, kunnen wij dan in veel gevallen weer snel voor u een nieuwe sleutel maken.

Het tonen van het kentekenbewijs en uw legitimatiebewijs is verplicht, als u bij ons een sleutel (met afstandsbediening wilt laten maken), als de auto jonger is dan 1995 (de achternaam op beide documenten moet hetzelfde zijn).

Wilt u weten, of wij de sleutel op voorraad hebben, of wilt u meer informatie, bezoek ons dan in de winkel, of stuur een WhatsApp (naar (+31)(0)6 29 79 82 08), voorzien van merk, type en bouwjaar (= datum eerste toelating op het kentekenbewijs).