Autosleutel maken zonder afstandsbediening?

Nieuwe autosleutel met afstandsbediening

U wilt een (extra) sleutel met afstandsbediening laten maken, dan bent u bij De Sleutelmaker Tilburg aan het juiste adres. Voor heel veel automodellen vanaf bouwjaar 2004 (soms ook oudere modellen), kunnen wij een sleutel met afstandsbediening maken en programmeren.

Stuur ons een WhatsApp (naar (+31)(0)6 29 79 82 08) met daarin een foto van uw huidige sleutel, samen met merk, type en bouwjaar (= datum eerste toelating op het kentekenbewijs) en het chassisnummer (=‘vin’ op het kentekenbewijs).

Kijk hier of wij de autosleutel van uw auto kunnen maken (vanaf bouwjaar 1995).

 

Voor sommige auto’s zijn alleen gewone sleutels met chip t.b.v. de startblokkering te maken, waarvoor voor een aantal auto’s geld, dat deze alleen maar met afstandsbediening leverbaar zijn.

Voor meer informatie neem,  contact met ons op!

Autosleutel maken zonder afstandsbediening? 

Wij kunnen voor vrijwel alle bouwjaren een extra sleutel maken voor uw auto waar een chip in zit, of voorzien is van het wat oudere GM VATS systeem. 

Contactgegevens.

Tongerlose Hoefstraat 77-10 5046NE, Tilburg (tegenover de Tegro). Whatsapp uw vraag +31(0)6 29 79 82 08

of bel 0134562273, we nemen de telefoon alleen op als we geen klanten aan het helpen zijn.

Terug naar overzicht.

Alle antwoorden

Kapotte autosleutel, afstandsbediening of behuizing

Is de behuizing van uw autosleutel kapot, dan kan De Sleutelmaker Tilburg deze (in de meeste gevallen) weer klaar terwijl je wacht repareren.

Sleutel probleem (mechanisch) 

In de meeste gevallen is slijtage van de sleutel de oorzaak dat het slot niet goed meer werkt. De Sleutelmaker Tilburg heeft computergestuurde sleutelfrees machines, waarmee we weer een hele nieuwe sleutel kunnen maken. Een kopie maken heeft als nadeel, dat je alle slijtage van de sleutel die je als voorbeeld hebt, meeneemt in de nieuwe sleutel, zodat deze dan nog steeds niet goed werkt.

Via speciale software, kunnen wij van vrijwel alle automerken het sleutelnummer achterhalen en met dat nummer vervolgens technisch een geheel nieuwe sleutel maken. Dit sleutelnummer kunnen we opzoeken, als u over een sleutel beschikt. In sommige gevallen kan de sleutel zo slecht zijn, dat we u verzoeken om het sleutelnummer bij de merkdealer op te gaan vragen. Lukt dat niet, dan is er in een aantal gevallen de mogelijkheid, om via een slot een nieuwe sleutel te maken.

Afstandsbediening van uw autosleutel

Als uw afstandsbediening het niet doet, dan kunnen wij deze in veel gevallen weer repareren. Is het een printplaat probleem, dan kunnen wij deze opsturen naar een hele goede gespecialiseerde reparateur voor auto afstandsbedieningen.

Wilt u meer informatie? Bezoek ons dan in de winkel, of stuur ons een WhatsApp naar (+31)(0)6 29 79 82 08. Vermeld daarbij het merk, type en bouwjaar van de auto en voeg een foto van uw sleutel toe. Wij kunnen dan aangeven wat er mogelijk is en wat het zou kosten om het probleem op te lossen.

Auto ouder dan 1995

Heeft u een oudere auto dan 1995, een oldtimer of een motorfiets? Dan kunnen wij deze sleutels maken. Vanaf eind 1994 zijn autofabrikanten stapsgewijs startblokkeringen in de auto gaan inbouwen, die vanaf 1997 verplicht ingebouwd moeten zijn. Meestal werkt de startblokkering d.m.v. de chip in de sleutel en soms koos de autofabrikant voor een andere systeem, zoals een afstandsbediening of toetsenbord met pincode in de auto.

Auto jonger dan 1995

Is uw auto jonger dan 1995, neem dan ook de auto en uw legitimatiebewijs en kentekenbewijs mee (zodat we kunnen zien dat u de eigenaar bent). Gewone sleutels met chip kunnen wij uit voorraad leveren en hoeven niet te worden besteld.

Heeft u nog vragen, stuur ons dan bij voorkeur een WhatsApp bericht +31(0)6 29 79 82 08  (u kunt naar dit nummer niet bellen).

Afspraak maken is niet nodig

Wij maken de sleutels klaar terwijl je wacht en een afspraak maken is niet nodig. Neem contact met ons op, voor meer informatie (bij voorkeur via WhatsApp)

 Twijfelt u of uw auto een alarmsysteem heeft?

“In veel gevallen mag uw auto geen alarmsysteem hebben, als u een gewone sleutel met chip laat maken. Twijfelt u of uw auto een alarmsysteem heeft, test dat dan als volgt: Sluit de auto af met de afstandsbediening en wacht een paar minuten. Open de auto met de sleutel (niet op de knopjes drukken). Gebeurt er niets en kunt u de auto starten, dan heeft uw auto geen alarm. Gaat er wel een alarm af, stop de sleutel dan in het contactslot en probeer de auto te starten. Start de auto (en gaat het alarm uit, of na een halve minuut uit), dan kunt u de sleutel wel laten maken en de sleutel als reserve (nood)sleutel gebruiken.”

Computergestuurd een autosleutel maken

De Sleutelmaker Tilburg maakt de meeste autosleutels computergestuurd, want dat is namelijk veel nauwkeuriger dan het maken van een kopie. Indien nodig kunnen wij zelfs via een foto weer een nieuwe sleutel maken, want wij beschikken over computergestuurde sleutelfreesmachines en speciale software.

Tip:

Maak een goede scherpe foto van beide zijden van uw sleutel (het deel wat in het contactslot gaat). Bij verlies of beschadiging, kunnen wij dan in veel gevallen weer snel voor u een nieuwe sleutel maken.